Ja jak najbardziej, ale np Ty jesteś z Grójca a ja z Gdyni- to chyba daleko, a wiele osób nie ma możliwości spotkania. Pomyśl sobie taki mixery, on to by miał chwilkę piechotą np do trójmiasta
_________________ iBlade. http://forumsamochodowe.com/weblog.php?w=20 <-- blog Wiesz , czym się różni szmata od kobiety?
Tym, że kobieta się szanuje. `pfk
rób, co chcesz.
JA jestem czysty. to ONE mają brudne myśli.
Człowiek człowiekowi wilkiem, a zombie zombie zombie.
Twój pojazd: Nissan 350Z
Od kiedy prawko: 2011
Wysłany: 2009-04-17, 18:37
Ale sobie tak pomyślałem, że np kto by mógł dojechać do wawy to by przyjechał;) a np ktoś z Gdyni;) mógłby się tam zająć spotkaniami;) Trzeba sprawdzić kto by chciał i mógł dojeżdżać gdzieś. No wiadomo żeby te odległości nie były aż takie duże;)
Twój pojazd: VW Touran
Od kiedy prawko: 2011
Wysłany: 2009-04-17, 18:52
watpie zeby chociaz 10 osob sie spotkalo kazdy mieszka w innym miejscu polski i ma nie mozliwy dojazd gdybysmy wszyscy mieli prawko to ok taki spocik by sie na pewno udal no ale jak widac wiekszosc tego prawka nima ja jeszcze 1,5 roku i moge jechac na spota
Twój pojazd: A4 & 3er
Wysłany: 2009-04-17, 18:58
haha to ja moglbym sie spotkac z mixerym bo niedaleko... jeden problem jest... ja nie chce i watpie czy w polsce jechalbym na takie spotkanie... bo na pewno najlatwiej byloby to organizowac w wawie, prawko mam, dojechac nawet bym mogl bo auto jest na paliwo tez (oczywiscie mowie jakbym w polsce przebywal), ale nie chcialoby mi sie jechac 300km... jak chcecie to sie spotykajcie mnie nie bedzie
Forum Samochodowe - Strona Główna » Inne » Hydepark Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach