Twój pojazd: Laguna I
Od kiedy prawko: 1989
Wysłany: 2008-04-24, 18:27
Extra Furki a czy to 2-gie Porshe to model ?
_________________ "Waldemar, po zażyciu viagry, dostał erekcji, która trwała 45 minut. Darek podglądał sąsiadkę z naprzeciwka, opalającą się nago na balkonie i dostał erekcji, która trwała 20 minut. U obu cała sprawa zakończyła się masturbacją.
Jeśli nie ma różnicy, po co było przepłacać?"
Twój pojazd: A4 & 3er
Wysłany: 2008-04-24, 18:40
nie wiem o ktore porsche Ci chodzi ale wszystko w tym filmiku to prawdziwe samochody nie zadne modele, ale mysle ze chodzi ci o ten stary model porsche, dokladnie to 356 speedster i to nie jest zadna replika tylko orginalny, pelnowymiarowy samochod z orginalnym silnikiem
Twój pojazd: Laguna I
Od kiedy prawko: 1989
Wysłany: 2008-04-24, 18:42
tak o to starsze Porsche zobacz dokładnie hehe mi model przypomina ,ale wierze że to prawdziwy
_________________ "Waldemar, po zażyciu viagry, dostał erekcji, która trwała 45 minut. Darek podglądał sąsiadkę z naprzeciwka, opalającą się nago na balkonie i dostał erekcji, która trwała 20 minut. U obu cała sprawa zakończyła się masturbacją.
Jeśli nie ma różnicy, po co było przepłacać?"
Twój pojazd: A4 & 3er
Wysłany: 2008-04-24, 18:53
Ghost, spojrz na koncu filmiku ze jak stoi chyba lotus pierwszy dokaldnei to 5:08 w tej sekundzie widac jak stoi z tylu to porsche, ja kolo niego stalem to wiem ze to prawdziwy czy model mialby takie wnetrze??
widzialem juz ten filmik jest nawet, nawet tylko takie troche... to z astonem bez sensu xD troche mało fotek... powinno byc wiecej autek bo tam widzialem pełen parking
_________________ ///M POWER
Masz pytanie Pisz na eddy@forumsamochodowe.com
Odwiedź moją galerię
Fotoreporter szuka roboty